Onze kennispartners

 

 

Locis Adviseurs in Varsseveld is een agrarisch adviesbureau dat ondernemers in het buitengebied helpt bij hun bedrijfsontwikkeling of -verandering. Onze adviseurs hebben allemaal een landbouwachtergrond en daarom voelen we ons buitengewoon sterk verbonden met uw bedrijf. U kunt bij ons terecht voor advies over de terreinen: ruimtelijke ordening, vergunningen, bouwen en mest. Wij adviseren over deze onderwerpen afzonderlijk, maar leggen als geen ander de verbinding tussen deze vakgebieden om de beoogde bedrijfsontwikkeling te realiseren. Wij ondersteunen u graag.

 

Locis Adviseurs

 

 

 

agrowin_logo

Agrowin BV is een groothandel die zich heeft toegelegd op de handel, advisering en verkoop van gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden, meststoffen, allerhande benodigdheden voor de land- en tuinbouw en boomkwekerij. Agrowin BV is werkzaam met 16 medewerkers, waarvan 8 in de buitendienst. Wij zijn specialisten op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen, teeltbegeleiding, bemesting, en we helpen u graag bij de beste keuze van uw zaaizaden. De uitdaging van het Agrowin team is om samen met u, tot het beste resultaat te komen.

 

Agrowin

 

 

logo-groeikracht-360

 

 

Groeikracht BV geeft  Agrarische ondernemers en de Agro-industrie praktische adviezen op gebied van ruwvoerteelt, bodemvruchtbaarheid en bemesting.  Daarbij wordt er naar de gehele kringloop gekeken.  Zo wordt er bij bemestingsadviezen bijvoorbeeld niet alleen gekeken naar de behoefte van de bodem of gewas, maar wordt er vooral ook rekening gehouden met de behoefte van het vee. Alleen kwaliteit x massa geeft kassa.

 

GroeikrachtBV

 

 

 

Westerveld en Vossers is een accountants- en advieskantoor met 5 vennoten en circa 60 medewerkers in Doetinchem, Duiven en Varsseveld. Onze dienstverlening kenmerkt zich onder meer door de volgende punten, die voor ons vanzelfsprekend zijn:

  • Deskundigheid, expertise en kennis
  • Persoonlijke benadering en klantvriendelijke houding
  • Betrokkenheid en meedenken
  • Toegankelijk, no-nonsense en pragmatisch ingesteld
  • Flexibiliteit en korte lijnen
  • Vast aanspreekpunt
  • Altijd op zoek naar continuïteit en de beste oplossing

Dankzij de positieve ervaringen van onze klanten en een hoge mate van kwaliteit heeft Westerveld en Vossers zich kunnen ontwikkelen tot een organisatie met een veelzijdig klantenbestand (o.a. agrarische branche, zakelijke dienstverlening, bouw, (detail)handel, zorg, groothandel, onroerend goed, productie en horeca en recreatie).  Kortom, ons klantenbestand bestaat uit allerlei personen die in uw leven tegen komt.

 

WesterveldenVossers